Apartmani Tamara - Baška
Kontakt / Kako do nas?
Apartmani Tamara - Apartmani Baška, otok Krk
Izaberite jezik:
Hrvatski English Deutsch
Hrvatski English Deutsch
1 2 3 4 5 6

Kako do nas?

Na otok Krk je najlakše doći vozilom preko Krčkog mosta, te zrakoplovom u zračnu luku nedaleko od Omišlja. Dolazak na otok omogućuju i trajekti s otoka Cresa (Valbiska-Merag) te Lopara na otoku Rabu (Valbiska-Lopar). Redovite brodske veze ne postoje već duže vrijeme, ali tisuće turista dolazi na otok svojim jahtama ili organizirano većim brodovima. Sva obalna mjesta imaju iznimno dobro uređene luke za prihvat svih vrsta plovila.
Apartmani Tamara nalaze se u Baški na otoku Krku na adresi Zagrebačka 43. Baška je udaljena 45km od Krčkog mosta, odnosno 44km od Zračne luke Rijeka. Ukoliko putujete automobilom i imate GPS uređaj, dovoljno je da unesete GPS koordinate u svoj uređaj i slijedite njegove upute!

Naše GPS koordinate:
N 44 58.337, E 14 45.034

Foto galerijaVideo

Dobrodošli u Bašku na otoku Krku...

Baška na otoku KrkuPosebno će Vas dojmiti izuzetno bogatstvo nedirnute prirode.  Baška ima obilježja mediteranske klime, ugodna proljeća, topla ljeta sa minimalnim padalinama, blage jeseni i vjetrovite zime.

Baška je najpoznatije turističko središte na otoku Krku, najvećem otoku na Jadranu (40.578 ha), koji je svojim položajem najbliži tržištu srednje Europe.

Položaj Baške omogućio je mjestu neprekidni razvoj i prosperitet, a u današnje vrijeme i prepoznatljivost u turističkom okruženju, te je Baška jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija hrvatskog Jadrana.

Smještena u pitomoj dolini, u zaljevu okružena vinogradima, maslinicima, brnistrom, sa slikovitom pozadinom krševite planine Velebita i otoka  Prvića, koji kao da štite sa svih strana jedinstvenu šljunčanu plažu dugu 1800m, za koju s pravom kažu da je jedna od najljepših na Jadranu.

O Baški Plaže Šetnice Aktivni odmor Kulturna baština Gastronomija

Foto galerija Video